Friday, 6 June 2014

Yksi vuosi
Paljon onnea Kidelle!

Tänään olisi tosiaan tälläinen pienimuotoinen juhlapäivä, sillä mahtavan yhden vuoden iän saavuttavat Kidelle, tämä blogi sekä tätä raapustavan bloggaajan pullipharrastus. Vuosi sitten oli aika lailla samanlainen sää kuin nyt, meinasin silloinkin paistua elävältä kuvatessani ensimmäistä nukkelaumani jäsentä. Osaan kiinnittää huomion olennaisiin asioihin.

...okei tästä ei tule taas mitään. Kiitokset teille 258... *tarkistaa lukijamäärän uusiksi* mit ä APUA TEITÄ ON KAMALAN PALJON öeää niin että kiitokset tuhannesti kaikista kommenteista sun muusta, bloggaaminen on parhautta kun omistaa noin ihania stalkkereita ♥

miten tuo höselö hattarapää on voinut olla täällä jo näin kauan Kide senkin vanhus


Mikäpäs olisi parempi tapa juhlistaa tätä hienoa päivää, kuin itkeä sitä ettei hankkinut ranneketta desuconiin ja sai tänään tietää että äiti olisi voinut viedä minut sinne näinkin lyhyellä varoitusajalla yhyyyyy kuin kuvatarinan seuraava osa? ...okei, aika monikin asia voisi olla parempihienompi mutta öh kerta tämä on kuvattu niin here we go!

(Kuvasin osan kuvista harjulla Oonan seurassa ja koska Sheeta sattui olemaan lähettyvillä päädyin räpsäisemään söpösestä tuon kuvan. Ja ette sitten näe Sheetan sukassa kärpästä, en jaksanut kloonata sitä piiloon)

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi epäoleellista höpinää yhdelle postaukselle!

------------------------------------

KT: Kuinka kuolematon tapetaan
Huom! Tarinassa Kide sekä Lunalia ovat Maassa ja Renn IlluusiossaLunalia: "Kide?"


Kide: "...mhh?"


Lunalia: "Onko mahdollista tehdä portaalittaresta ihminen?"


Kide: "En ole varma, mutta lajinmuutos voi tapahtua kaikilla olennoilla vain kuoleman kautta." *haukotus*


Lunalia: "Kuinka kuolematon voi kuolla?"


Kide: "En tiedä. Kuolemattomia kutsutaan kuolemattomiksi syystä. Meitä ei voi tappaa juuri mikään... Mutta palasiksi repiminen estää liikkumisen ja tekee portaalittarestakin toimintakyvyttömän."


Kide: "Lia? Miksi kyselet näistä asioista?"

Lunalia: ...
Lunalia: Mi-mitä?


Lunalia: *sydän hakkaa* Se oli unta. Se oli vain unta. Vain unta.


Lunalia: *säpsähtää*


*pudottaa veitsen*


Lunalia: "Minä..."


Renn: "Ei, sinä et tehnyt tuota tietoisesti. Näit unta ja unissakävelit..."


Lunalia: "Sinä teit sen. Ohjailit ruumistani kun nukuin ja en voinut suojata mieltäni."


Renn: *huvittuneesti* "Ehkä. Mutta en tee teille mitään... Vielä. Tarvitsen teitä molempia. Kidelle on luvannut auttaa minua ja minun on purettava tämä kirous."


Lunalia: "Miksi loit kirouksen, jos haluat nyt eroon siitä?"  *hetken hiljaisuus* "Et tarkoittanutkaan luoda sinettiä. Ihmissielusi otti ruumiin hallintaansa kriittisellä hetkellä ja muutti loitsua."

Kide: *raottaa silmiään* "Lia? Miksi puhut yksiksesi?"


Renn: "Olet viisas lapsi, kuun tytär. Ihmissieluni on jokseenkin rasittava, sen takia tämä ruumis on niin heikko." *halveksuva tuhahdus* "Kuolevainen ja kuolematon sielu samassa ruumiissa... Ruumiini on puoliksi kuolevainen. Heikko. Ja sitten on vielä-" *kallistaa päätään terävästi*


Renn: "Seis! Mitä sinä---"


*tömähdys*


?: ...toimi nyt...


?: "Lorelei? Meillä on vain si--- silmänräpäys aikaa. Olen kamalan pahoillani, minä lupaan... Lupaan auttaa sinua parhaani mukaan, minä olen kamalan pahoillani kaikesta!"


Lunalia: *tuijottaa eteensä vaikeaselkoinen ilme kasvoillaan* "...meidän on pakko tuhota tämä loitsu, tiedätkö tästä mitään?"


?: "Tietenkin! Sinun täytyy aluksi keksiä tapa nähdä kirouksen vaikutus omaan----"

Renn: *huokaisee kyllästyneesti*


Renn: "Riittää."


Lunalia: *jähmettyy*

Renn: "Kärsi, noitatyttö ~"


*kirkaisu*


Kide: *hätääntyneesti* "Lia! Mikä sinulla on?"

Lunalia: *vapisee*


Renn: *naurahtaa* "Hmm, susipoika kaipaa suloista tyttöystäväänsä? Vai kuun tytär susipoikaa... Olette harvinaisen typeriä jos kuvittelette tapaavanne enää koskaan. Voisin tappaa kumman tahansa teistä ja se ei olisi minulle sen vaikeampaa kuin hengittäminen."


Lunalia: *puhe katkeilee* "Sinä et pys-- Hän on veljesi ja--- En ole hänen... Tyttöyst---"

Renn: ...


Renn: *rypistää kulmiaan vajoten polvilleen* Tämän ruumiin ihmissielu ei kestä minun magiaani... On kiire, fyysinen kuoreni voi menettää tajuntansa jos leikin noitatytön kanssa liian kauan.


*toinen kirkaisu*


Lunalia: *ääni vääristyy kivusta* "Lope...ta. Sinä sa---noit tarvitsevasi minu--- minua joh... johonk-"

Kide: "Lunalia! Mikä sinulla on?"


Renn: "...niin tarvitsenkin, sinua ja siskoasi."


Renn: "Mutta susipoika, hän on vain tiellä! Ei suostu alistumaan kohtaloonsa ja en tarvitse häntä mihinkään. Sinä tuskin haluat että pikkuveljeni menettää henkensä..." *ääni taittuu ivallisesti* "...Lorelei?"


Lunalia: *pinnistelee pitääkseen äänensä tasaisena* "Minä... Ei, minä en halua. Hän on ainoa todellinen... ystäväni."


Renn: "Vai että ystäväsi." *hymähtää* "Suosittelen ettette yritä enää mitään, sinä ja Chinook... Oih, tehdään sopimus! Jos ette saa siskosi kanssa tätä loitsua purettua... Sanotaanko kuukaudessa, veljeni kuolee."

Lunalia: Chinook. Hänen nimensä on siis Ch--- *sävähtää* "Mitä?"


Renn: "Hmph, kuulit varmasti aivan oikein. Voisi alkaa olla aika kertoa siskollesi totuus, olet uskoakseni jo huomannut ettet saa itse mitään aikaan."


Lunalia: *vavahtaa* Kertoa Kidelle? *katse tarkentuu*

...minuun ei satu enää ollenkaan? Oliko kipu vain mieleni manipuloimista?

Kide: "Lunalia! Mikä sinulle tuli, minä säikähdin valtavasti ja en voinut tehdä mitään, sinä puhuit itseksesi ja..."


Lunalia: *nousee istumaan* Minä vihaan sinua, Renn. Jos kosket... Jos kosketkaan Chinookiin, minä tapan sinun susisielusi. Tapan sinut. Ja poltan ruumiisi sekä sielusi, jokaisen sielusi. Et jätä minulle vaihtoehtoja.

Kide: *jatkaa hätääntynyttä selittämistään*


Lunalia: "Kide."

Kide: "Niin, Lia? Oletko varmasti kunnossa, sinä---"

Lunalia: *vastahakoisesti* "Sisko. Minä tarvitsen apuasi."

25 comments:

 1. ♥ Uulalaa tykkäsin noista kide kuvista viidennestä, seitsemännestä ja 10. kuvasta. Ja tarinalle pian jatkoa? :O♥

  pinkdoll-witi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Aah, onnea Kidelleeeee hattarainen hattarapäää! ~~~ ♥ ♥ Ja onnea sinulle ja blogille myös! :3 Omastakin mielestä on aika mennyt nopeasti. :o On tässä itsekin tullut kohta vuoden nukkeiltua, jo on outoa! :') Ihanaa katsella Kidellen kuvia vuoden varrelta, jotenkin eniten tykkäsin tuosta ekan lumikuvan näkemisestä taas, en tiedä. :'D Kiva nähdä Kiden muutokset ja juu, rakastan tuollaisia muistelujutskia missä on kuvia vuoden/vuosien varrelta. :3 (ja pakettikuvat on parhaita! >:D)

  Uu Sheeta-kuva on ihana, tyttönen on niin söpööö! Kärpäset on kivoja. (eli toisin sanoen kamalia, kaikki hyönteiset ovat hirveitä ainakin silloin, kun yrittää kuvata... :P)

  Ja sitten JEEEE jatkoit kuvatarinaa! <3 On niin ihanaa kun pistät aina sopivan musiikin näihin... <3 Tämä on kyllä niin kiintoisa tarina että... :'D Ägägägääg en edes osaa kommentoida sitä, mikäs minua vaivaa... :D Kuvien laatu taas aivan ihanaa ja yäääh en voi kun vaan ihkuttaa noita nukkeja! *_____* Sinä ja ne ansaitsevat kyllä kaiken ihkutuksen. :'DD Aaaaah Lunalia-raukkaparkaaaah Rennn-parka(raukkaaah?) ja Kideeee... <3 Sinä se osaat kirjoittaa nämä tarinat. Saas nähdä mitä tästä tulee ja miten nuo kaikki selviävät. :3 No juu nyt mun pitää lopettaa yyh mutta äääh ihanaaaa ja onnea vielä kerran vuoden nukkeilun johdosta! <3

  ReplyDelete
 3. Onnea Kidelle ja Ada! Aah, taas ihana osa<3 Idea ja juoni ja KAIKKI on kuvatarinoissasi niin täydellisiä<3

  ReplyDelete
 4. o __________________________________________________________ o
  Onnee Kide meijän pikku vanhus :D ♥
  Kide on ollut aina kaunis, muistan kun sait sen olin silleen "woww, ihana nukke, aivan taivaallinen" :3
  Nyt omistat ihanan nukke lauman, ja yksi pojukin on tulossa naw naw ^u^
  Oota vaan ku poju saapuu kehun sen ihan maantasalle (voiks ees kehua maantasalle hmmm) ;)

  Kide on kyllä kauneimmillaan nyt, vaikka olen aina neitosesta tykännyt, niin stock-peruukilla, sillä ruskealla mut tää pinkki on Kidellemäinen *3*

  Ohohoho, ihana kuvatarina, taas tää sun kuvatarinoiden luku reagtio *suu auki ja hiljaa*
  Kidelle on ihanuus ja ihanan sievä ja kaikkee kivaa ja sööttiä :3
  LUNALIALLE SOPII ÄLY HYVIN TOI HAME PUSPUS ää olet liian söötti ; ___ ; ♥
  Samoinsamoin Rennn olet ihanuus ja kaunotar ja tekis mieli tulla silittelee sun silkkisiä hiuksias ja kaikkee söpöä > u <

  ReplyDelete
 5. 123456789000000 kertaa onnea Kidelle! ♥♥ Samoin (aivanliianihanallejamahtavalle) blogille ja sinulle (maailmanparhaallenukkebloggaajalleever)! Tätä blogia on ollut erittäin mukava lukea, ja jokainen postaus on aina oikea elämys. Vaikea uskoa, että Kide on jo vuoden O w O. (joomullaeiollutbloggertiliämuttamästalkkasinsunblogiasilloinkin) Vaikka Kide onkin muuttunut vuoden varrella, sen suloisuus on VAIN noussut. Koska hattaraperuukki + miku lolin simmut = superhypermiljoonatriljoona söpöyskuolemaa... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ja muistelukuvat on parhaita, taas kerran on vaikeaa valita suosikki. Koska kaikki on niin perfekto kuvia, tarkennus, valoitus ja kaikki muu, siis asdklöä ♥♥♥♥♥♥♥♥

  Sheeta on ihana kaikessa dalmadokamaisuudessaan ja of course HATTARAPERUUKKI! Aaaw, mä oon niin koukussa hattaraperuukkipäisiin (sana?) nukkeihin... Ja sen silmätkin ovat ihanat, olivatko ne mattapintaiset? Ne on vaan niin ihanat! Eikä valittamistakaan ole kyllä vaatetuksessakaan. Aivan ihana mekko jajaja ♥♥♥

  Ja mikä tärkeintä, KUVATARINA.
  Tuo kun Lunalia näkee unta, (munpieniaivokapasiteettieikäsitämitäännoinupeaajotensenäkiuntapiste) niin se älyttömän suloista, kun Lumppa kyselee kaikkea Kideltä, piilottelee veistä selkänsä takana ja yrittää tappaa Kidelleä. (hyiLunaliaeisaatehdäniinainakaanoikeasti) Miksi, voi miksi, sinä Ada aka Silvery osaat tehdä näin mielenkiintoisen, jännittävän ja liian ihanan kuvatarinan? ♥♥♥♥♥♥ Sitten tuo, kun Lumppa puhuu Rennin kanssa ja kaikki mitä siinä tapahtuu (enosaaselittä.fi) jajaja... Milloin me tapaamme Susipojan (Lunalian boyfriendyn :p)??? Siis mä haluun nähä sen ;-; Ja se on vielä Rennin VELI? Miten sä voit oikeesti keksiä jotain tuollaista?? (montako kertaa oon jo jauhanu tätä samaa? No, mitä väliä, se on totta) Myös se, että Kidelle on niin huolissaan Lunaliasta, eikä tietoinen mistään, mitä tapahtuu. Aaaw, miksi Kiden pitää olla ulkoisesti, että sisäisesti niin ihanasöpöjne.
  Ja mihin Lunalia tarvitsee apua? Mä haluun jo tietää, mitä tässä tapahtuu! ♥.♥ Muuten, Lunalialle sopii hyvin mekko ♥.♥
  Nuo, sun kuvien muokkaukset ovat myös ihan mahtavia! (niitäeisaaunohtaamissääntapauksessa)

  Joo, anteeksi tämä ihan sekava, ja sulkuhölpötystä täynnä oleva kommentti, mä vaan en osaa kirjoittaa mitään hirveen järkevää, varsinkin kun oon vasta lukenut sun postauksen. :D

  Ja vielä kerran onnea sinulle, blogillesi ja eritoten Kidelle! ♥♥♥♥

  ReplyDelete
 6. Wow upea kt! Pian jatkoa c:

  cheerful-doll.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Ihanaa et postasit!!! Onnea kidelle ja postaa pian!:33

  ReplyDelete
 8. PALJON ONNEA VAAN, PALJON ONNEA VAAN KIDELLE... *jatkaa kunnes happi loppuu ja tippuu tuolilta* ...paljon onne-a vaan... ♥

  Kidelle on ollut kaunellisuus aina, ja tulee aina olemaan ♥ *on helppoa keksiä hyviä puolia koska kyseessä on KIDELLE ja sitäpaitsi kun soi nonstoppina sao:n toinen opening niin on kivaaaa* btw tiedätkös minä päivänä GGO julkaistaan? Mulla ei ole mitään hajua, katon vaan teaseria koko ajan ja hehkutan sitä miten Kiriton uus avatar on siisti ♥♥ eiväliä vaikka sillä ei ole sitä takkia koska ♥♥

  Muttasiis rakastan Pere Noeleita stockeina, ja mulla oli joku kompleksi ollut aiemmin siihen, että niille pitää hankkia vaalea peruukki ja yhtä vaaleat silmät, mutta Kide muutti mun mielipiteeni ihan täysin ♥♥ Koska Pere Noel on niin kaunis malli että sille sopii mikä tahansa, ja haluaisin itsekin joskus hankkia tuon, muttei roolia ole ;__; vielä käkäkäkäkä 8D koska Pere Noel ei sopis seuraavaan roolin KOSKA SIIHEN LIITTYY ISOJA MIEKKOJA mutta se on superkawaii silti ♥

  Miten täydellinen kuvatarina voisi olla vielä täydellisempi, Ada, kas siinä sulle pulma. Koska tuo tarina on täydellinen, omaperäinen ja uskomaton, ja tiedän hehkuttaneeni sitä jo aikojen saatossa tarpeeksi, mutta olet saanut Rennin hahmoon aivan käsittämättömän upeaa moniulotteisuutta, jota ihailen suunnattomasti - vaikken itse kykene koskaan samaan. Sä et ole kopionut sun tarinaa mistään, ja sä et ansaitse todellakaan matkimista, jota olen huomannut ajoittain. Tää tarina yltää yhä henkeäsalpaaville tasoille, ja tuntuu ettei enää jaksa ymmärtää, miten joku voi olla noin lahjakas kirjoittaja. Ja nukkeilija. Ja miten jollain voi olla niin hyvä animemaku 8)

  Sheetan sukassa on kärpänen, mikä skandaali ó_ò Muttasiis Sheeta on ihana ja kuva on ihana ja pose on ihana ja rakastan Sheetan peruukin sävyä, se on niin ihana ♥ ja koska hymyilevät Dalit ♥ Rakastan Madoka Kanamen ihanan viatonta ilmettä ja kaikkeaa..♥ Ja Sheetan asu on sairaan upea ja nätti ja kuvan tausta on liian harmoninen ja kaunis, kuin nukke olisi pikku kukkanen kaiken vihreyden keskellä ♥

  Happea. Happea. Antakaa happea. Tämä tarina on jotain liian täydellistä ja upeaa. Luulen ettei edes Kiriton Elucidator pärjää tämän tarinan täydellisyyttä vastaan. Koska se on liian täydellinen. Ihan sama onko Asuna mukana niin tämä tarina olisi ainoa boss jolle ne ei pärjäisi. Koska oikeasti, miten sulla voi olla niin täydelliset nuket, täydelliset roolit täydellisille nukeille, ja täydellisten nukkejen täydellisille rooleille täydellinen tarina~?

  Itse tämänkertaiseen juoneen: herranen aika, Ada, miten musta tuntuu että mun nukkeinto valuu pohjamutiin alemmuskompleksin takia aina kun sä postaat? Koska jotenkin tuo, miten ehkä jopa kepeäkin sisarusten keskustelu saa uhkaavan sävyn tuon veitsen myötä, ja miten kuvien muokkaus on kaunis ja unenomainen, kuin satukirjan sivuilta, niin lähellä mutta kuitenkin niin, että tarina on tavoittamattomissa ja kaukainen. Ja tuo veitsikuva, niin upeasti toteutettu liikkeen tuntu ♥

  Okei, ennen kuin seuraavan kohtauksen ihkutus alkaa, pakko ihkuttaa Lian asua ♥ Se on aivan liian täydellinen, ja sopivan arkinen verrattuna sen aiemman kohdan asuun, joka on ehkä osa Lian katu-uskottavuutta, koska pallopää on heti pelottavampi se päällään ♥ Nuo nahkakengät sopivat kyllä ihanasti Lunalialle, jotenkin niiden iso koko sopii tytön "isottelijamaiseen" luonteeseen, ja siihen, miten paljon vastuuta ja draamaa pienellä nukella on elämässään~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja kahteen osaan meni:

   Renn on liian upea, kun puhuu niin väliinpitämättömästi Lumpalle vakavista asioista ♥ Renetan aka pikku susipalleron aseet on liian ihania, mäkin tahdon ♥ Ja tuo Lumpan "oivallus" ja Rennin huvittunut vastaus on jotain liian eläväistä ja upeaa ♥ Sitten se kylmyys, miten Reneta vain toteaa, että tarvitsee molempia vielä, selittämättä mitään, on jotain niin ihanaa pahisroolia ♥ Mä en tajua miten sä voit muka palvoa Violetia kun k-a-t-s-o nyt omaa nukkeasi (tai niitä kaikkia) koska nuo keltaiset simmut ja kaikki on liian täydellistä ♥

   Lunalian oivallus tuli ihan yllättäen, ja tajusin vain äkkiä, miten hölmö olin ollut kun luulin että tämä paha maailmanvalloitusta suunnitteleva (eikunnn 8)) pahissusi haluaisi luoda sinetin... *facepalmaa koska oma tyhmyys maailmanluokkaa* Ja Kidelle herää liian söpösti, miten se onkaan niin huolehtiva ja lempeä, mutta kuitenkin tietämätön (adoptio)siskonsa huolista ja yhteydestä susikansaan ja hänen kauheasta kolmiodraamastaan katsos kun Renn on mustasukkainen kun *lunttaa nimen* Chinook tykkää Lumpasta koska oikeasti Ränni on pihkassa siihen eiksjoo ihankuin Suguha on Kiritoon 8)

   Ja miten kylmästi susisielu suhtautuu kilttiin pikku alkuperäis-Renetaan ;__; *liikuttuneita säälinkyyneleitä* Ja sitten Chinook. Oi upea Chinook. Ensinnäkin nimi on liian kaunis ja upea ♥ Mutta siis miten Chi ottaa yhteyden Liaan ja haluaa auttaa jostain minulle tuntemattomasta syystä on liian suloista apuaa ♥

   Ei saa ;__; Tuhma Ränni, ei saa katkaista teinien rakkauskeskusteluja ;__; Eikä saa sanoa julmasti pienille (noita)tytöille ja laittaa niitä kärsimään ;__; Ränni on pahis ;__; Ja Lian kirkaisu ja kaikki hyihyi julman Rännin tekosia ei saa olla ilkeä pienille Lunalioille (menikö oikein? ei varmana) ;__; Mutta kuitenkin niin hieno kohtaus ja Lumpan katkeileva puhe ja kaikki miten "true love - lunalia ja chinook"-pari ei saa tavata enään koskaan koska Ränni on paha paha pahis ;__;

   Ja miten musta tuntuu että Kidelle vaan huolehtii koko ajan Liasta eikä tiedä itse mitään? ;__; Ja sitten tuo miten Reneta vain toteaa, että tarvitsee Kidelleä ja Lunaliaa muttei rakasta veljeään, se on jotenkin niin... niin... *hakee sanakirja.org:ista sopivan sanan* traagista ;__; Lia yrittää epätoivoisesti varmaan nyt pelastaa Chinookin eiksjuu koska ne on pari sä itekin sanoit että mä spoilasin joten se on totta ja näin ja sitten tuo Rännin määräaika ja kaikki ;__;

   AAAH liian ihana loppu ja liian ihana tarina jolle tämä kommentti ei tee yhtään sen ansaitsemaa ylistystä mutta ainakin yritin. En mä voi olla niin kuin Kirito ja tappaa Gleam Eyesiä kaksoismiekoilla, joten älä suutu ;__;

   Delete
  2. btw jos haluat tietää mistä revin nää mun animehuumorit/-vertauskuvat niin mulla on koko ajan auki sao wikia ja luntin sieltä kaikkien hirviöiden ja aseiden nimet 8)

   Delete
 9. Onnea Kidelle! Apua, toi kt oli taas kerran ihan sairaan hyvä, jatka pian!

  ReplyDelete
 10. Onnea Kide ! ♥
  Ja toi kt oli taas jotain niin upeaa ♥♥♥♥♥
  Rakastan tätä sun blogia ♥

  rakkaudestanukkeihin.blogspot.fi

  ReplyDelete
 11. Oh my gosh liian hyvä kuvatarina LIIAN HYVÄ KUVATARINA :0 <3 Happy B-day Kidelle vaikka onkin myöhässä täältä mutta kikis olin ajoissa! :3

  ReplyDelete
 12. Onnea vielä Kide! :* Ja olet vaan liian taitava näiden tarinoiden kanssa! Ihan kadehdin sinua! :D

  ReplyDelete
 13. onnea kidelle, neiti on kyllä muuttunut hirmuisesti :"3 ja upea kuvatarina jälleen, sä kyllä osaat !

  ReplyDelete
 14. Täydellistä työtä <3. Niin kuin aina :3 Ja onnea myös Kidelle AKA HATTARAPÄÄTUITUISYÖNSUTOMNOM. En uskoisi että neitinen on ollut täällä blogin ihmeellisessä maailmassa jo niin kauan Ö.Ö

  ReplyDelete
 15. Onnea Kidelle! :3

  Aivan mielettömän upea tarina! c:

  ReplyDelete
 16. ääääääääääää

  Happy birthday to Kiiideeeee

  happy birthday to you

  okei aika hienoisa kommentinavaus right

  Khyl se Kidetys vaan onkin tässä vuoden aikana muuttunut melko lailla AINA VAIN KAUNIIMPAAN SUUNTAAN sdfghgfdsa hattaralapsukainen pieni tuituitui <3<3

  ja the tarina (kone tahtoo kirjoittaa että farina. tapan tän oikolukuohjelman.) oli taas jotain kawaii desu sugoi awesomea (veikkaan että kaikki vihaavat japanintaitojani) ja hmmmmm tästä seuraakin kaikkea ylijärkevää pohdintaspekulaatiota, varo vain Ada minulla on melko vilkas mielikuvitus (joka esimerkiksi toistuvasti kehittää kaikkea hauskaa liittyen muuan parit--- UNOHDA TUO, UNOHDA TUO) joten en hämmästyisi vaikka jotain keksisinkin hohohohho >DDD (...or not.)

  Jälleen kerran upeaa jälkeä kaiken kanssa kerta kaikkiaan. <3

  koska multa loppu mielikuvitus kesken xd sorryyyyh

  koska eräs meni tuolla höpisemään mulle rmz figuureista eikun osaan keskittyä olennaiseen minäkin enkös juu

  Veli? Tyttöystävä? Susipoika? Rännin ebin lihakirves? Eiku mikätoivikaoli? *Schnee saa epicisti vainun langanpäästä* hmmm tästäpä riittää mietittävää seuraavaksi viikoksi ohohoooh >DD

  ...eikun se oli pelkkä kukkakaali hupsistakeikkaa

  ja jos jolta kulta meni ohi niin tämä on olevinaan laadukasta nälkäisen Schneen kirjoittamaa huumoria jonka on tarkoitus saada kaikki repeämään.

  eikunsiis. huomaa kyllä että olen nälkäinen kun melkein jopa pysyn aiheessa...

  RÄNNIIIIIII ja sen ebin kallosauva <3478 JA LIHAKIRVEEEES olen aseasiantuntija ooooh JA PÄRF VYÖHÄRVELI ja kakki muu ja asdf1234567. tarinan alun värittömyyskuvat on kanssa aika kiwaisia :OOO ja saksenpuolikasveitsi ja Lumpetti ja sen höpönpöpön mekkoinen ja muokkaukset ja aaaaaaa. <333

  jos ihkuttaisin kaikkea erikseen kuolisin nälkään ja tästä kommentista loppuisi tila. Dx mutta kuvittele tähän kilometrin verran hihkutusta a la schnee ok?

  - allekirjoittanut Älykkäin Kommentti Ikinä -

  jopa mun mittapuulla lål

  ReplyDelete
 17. //Aloitan kommenttini äärimmäisen järkevästi postauksen keskeltä, koska tahdon sanoa että Chinook on ihana nimi, right? :D

  Hyvää (myöhäistä) syntymäpäivää Kide! >w< Kide on muuttunut paljon vuoden aikana mutta silti neiti on aina näyttänyt... Kideltä. :D Kide on niin omanlaisensa nukke niin kasvoiltaan kuin tarinaltaan että tästä on helppoa pitää. x3 Puhumattakaan muista nukeistasi!

  Woah, sinä se osaat tehdä kuvatarinoita. *__________* En malta odottaa että Chinook itse ilmestyy mukaan tarinaan! > u < Lunalia saa keksiä jotain maagista (kirjoitin maahista mitä ihmettä öh) pelastaakseen Chii-kunin (toivottavasti Chinook ei tapa minua tuon lempinimen takia). Rennin ja Lunalian keskustelu oli toteutettu upeasti, Kide raukka on niin sanotusti aivan pihalla kaikesta. >__<
  Jatkathan tätä tarinaa taas pian! :3

  ReplyDelete
 18. CHINOOOOOOK oliko tuo se nimi jonka spoilasit siellä yukissa (8 ? (koska toi kuulostaa niin tutulta mutta en muista että missä oon kuullut sen) JAJA CHINOOK ON ILMISELVÄSTI tai ainakin tuleva Lunalian poikaystävä. mä tiedän Ada että mitä sä juonit ja tiedän että teet niistä parin >;3 tai jos et juoni tuota niin nyt on sitten parasta alkaa juonia hahaha no ei vaan. Odotan kyllä innolla että Chinook pääsisi ihan henkilönä tarinoihisi näkyviin, koska tämä poika vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ! ♥

  Myös tässä osassa mulle aukes sellainen ajatus, vai pikenminkin tuntuma, että Kide ei ole enää niin kamalasti pääroolissa tässä tarinassa, vaan se on Lunalia. Ei siinä mitään, on itse asiassa kiinnostavaa selvittää että miten Lunalia aikoo tehdä kaiken ja aikooko hän koskaan kertoa (edes tuon uhkailun avulla mitä Renn nyt teki) siskolleen kaiken xO !

  Mua alkoi muuten epäilyttää toi Lunalian uni ö___ö Tai siis musta tuntuu että ehkäpä joku päivä siun tarinassa joku muu yrittää saada Kidellen hengiltä, vaikka kuolemattomia on näköjään vaikea saada hengiltä. Oli myös kivaa saada tossa unessa tietää se, että miten portaalittaresta voi saada ihmisen..toimiikohan toi sama lajinmuutos tekniikka susillakin tai joillakin muilla olennoilla muuten >83 ? Sähän vaan koko ajan tuot mun päähän lisää mielenkiintoisia juttuja, loistavaa työtä siis *u* ♥

  Pakko myös ihkuttaa tota musiikkia. ah Levin theme. rakastan ♥3♥ rakastan tota themeä yhtä paljon kuin Leviä (lol) XD Toi musiikki sopi tohon kuvatarinaan kuin Lunalia ja Chinook yhteen (nyt tää paritus alkaa hahahah enää pitää keksiä paritus nimi noille kahdelle B---) <3 Olisiko Lunook hyvä XDXD okei nyt takaisin musiikki höpinään tai putoan itse kärryiltä tässä kommentissa) Musiikki toi sellaista jännää fiilistä, sekä myös sellaista uhkaavaa :3 ELI AWESOMEA kuuntelin muuten tota biisiä samalla kun muokkasin kuvia ittelläni xD

  Ja miten toi biisi sitten tolla uhkaavalla liittyy Renniin? No sillä että Renn on kyllä uhkaava (sekä uhkaileva hoho) kun hän on sutena~ Toi kun Renn on Illuusiossa ja Kidelle ja Lunalia täällä maassa on hieno järjestelmä, oot saanut hienosti toteutettua silti ton Rennin ja Lunalian keskenäänpuhumisen *u* ! JA NOI MUOKKAUKSET TUOLLA ILLUUSIOSSA aahh kadehdin. Ne on jotenkin niin mahtavat, kaunista jälkeä siis muokkausten suhteen <3

  Myös noi Rennin aseet. Maailman omaperäisimmät aseet mitä mä oon koskaan kenelläkään nähnyt ♥ Toi ase tai siipi tai kynä tai joka muu minkä Renn taikoi tuolta sumusta on muuten jännä, joten sen takia kysymys kuuluukin; mikä se on ö ___ ö ? se on mystinen esine. Ja kun luin tätä tarinaa muuten niin aina kun katon tota mystistä esinettä niin tohon musiikkiin tulee sellainen mystinen kohta..taikaa 8) !

  Onnea Kidelle ! Kide on kyllä yksi söpöimmistä Pere Noeleista mitä oon koskaan nähnyt *___* Neiti on muuttunut kyllä tämän vuoden aikana paljon, mutta alusta asti hän on kyllä kaunis ollut ♥‿♥ *menee tässä kohtaa ton Levin themen uudelleen pyörimään* Nyt kyllä neitisi on kauneimillaan; ihana hattara peruukki ja Lol mikun simmut !! *3* rakastaann noi kuvat Kidestä on niin kauniita ; - ; ja laatukin oli kaikissa kuvissa kohdillaan ja Kiden stockasu äwäwäwäw <3

  Lunalian asu on muuten ihan ubersuloinen <3 tykkään tollasista hameista henkseleiden kanssa ja toi pitkähihanen yh mäkin haluan tollasen pitkähihasen *-* Ootko tehnyt tollasen ite? Jos oot niin haluan ostaa tollasen xO !

  Mutta hieno osa taas kerran x3 Toteutus oli fantastinen ja mystinen + jätit tän tarinan jännään kohtaan asdflkjasfk miten jaksan odottaa seuraavaa osaa x___x' Mutta jatka pian (づ ̄ ³ ̄)づ + toivottavasti mun kommentti ei nyt häviä kun jouduin aluttaa sen alusta, koska netti pätkii ,_,

  ReplyDelete
 19. uh, okei, en oo pitkään aikaan lukenu sun blogia. sori >.<
  EN MUISTANU ET OLIT NÄIN MAHTAVA o 3 o
  Kiden peruukki on toooooooosi söpö :3 en osaa kommentoida kunnolla vaan palvon sun nukkeja, neontosisöpöjä > u < upea osa tälläkin kertaa :3

  ReplyDelete
 20. (*itkee* Vihaan tätä konetta nimimerkillä ylipitkä 40 minuuttia vienyt vastauskommentti lähtee nyt uusiksi DDDD: )
  No muttapa valtaisat kiitokset taas kerran kaikille teille ihanaisille kun jaksatte kommentoida liian söpösti :3 Näistä yksittäisvastauksista tulee nyt varmaan vähän lyhyempiä kuin alkuperäiset, koska mun käsiin sattuu jo kirjoittaminen XDD (tapan tän koneen vielä joku päivä gahsdgah)
  *etsii piristävää musiikkia ja aloittaa määrätietoisen kirjoittamisen*
  x
  Lucia: Onnittelut vastaanotettu! ^^ Niinpä, vuosi on näemmä kamalan lyhyt aika :0 Kuvia oli kertynyt ihan kiitettävä määrä, selasin osapuilleen kaiken läpi valikoidessani noita :D Välitän sheetakehut Oonalle ja ötökät saisivat kyllä kadota ainakin kuvauspaikoilta syystä ärsyttävääää (paitsi hämähäkit, ne ovat söpöjä!) On muuten aina yhtä hassua saada kehuja musiikeista, valitsen vain musiikkishootteihin kappaleet etukäteen x) Kiitokset vielä kaikista kehuista :3 ♥
  x
  Laura: Kidevanhus! Paitsi hmm oikeastaanhan Renn on vanhin-vanhin koska RM träumend mutta *hämmentyy* öh niin o.o’ Heh, voin ilmoitella sulle kikin puolella sitten kun herra kotiutuu 8) Haluan tilaamaannnn mutta ensi kuulle menee varmaan kyynel ;-;
  Et halua tietää kuinka kauan piti taistella, että tuon sinipään sai pukemaan päälleen jotain noin söpöä *huokaisee* mahdoton dalleroinen x3 Kiitokset söpöstä kommentista vielä ^^
  x
  Kirppu: Kiitokset! Ja woah taas liikaa kehuja en osaa vastata :0 Juu, Sheetan silmät ovat mattavalkeat (minä vaihdoin ne! oleellinen fakta) ja niip Oona on ihme ompelunero.
  Unta kyllä ^^ …ja sit taas liikaa kehuja öeäh kt vaan kirjoittaa itseään ja siihen tulee kokoajan lisää settiä vaikka tarinaan on pääideaa jo kolmeksi vuodeksi köhköhKÖH (sulkuhöpinät on parhautta!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jatkuu, tyhmä bloggerin tekstiraja pyh
   Jepa: Mit. Apua. Kuinka kauan oikein kirjoitit tuota o___o GGO:n ensimmäinen jakso tulee varmaan heinäkuussa(?), tosin päivää en muista varmaksi (viides?) Sitä odotellessa… (haluannn jo katsomaan, koska kivan näköisiä character designejä tulossa ja woah jatkoa ekalle katsomalleni animelle yes please!)
   …miekkoja? Kerro toki lisää tai öh älä kerro ettet spoilaa tai öö ehkä vaihdan aihetta sujuvasti. Kivaa kuulla jos olen onnistunut tähän asti pitämään tarinan uniikkina ^^ Oon yrittänyt kehitellä mahdollisimman ainutlaatuisen tarinan, pelkään liikaa että mua itseäni pidettäisiin kopioijana :D
   Ei saa alemmuuskompleksioida! (…kamala sana kirjoittaa nopeasti, eikun onko se edes sana? on se nyt) Eikä kehua liikaaaa en oikeesti osaa sanoa mitään täällä o__o Osaat tehdä liian kauniita vertauksia ja lauseita, miks mä en osaa kirjoittaa noin :O
   AHAAAA wikia! Mä jo ihmettelin et montako kertaa sä oot kattonut saon, en itse muista melkein mitään nimityksiä XDD
   x
   *yrittää saada kramppaavat sormet suostumaan yhteistyöhön*
   x
   Schee Kristall: Haha mun mielestä kommentoimisessa parhautta on kommentin aloittaminen, koska siihen voi laittaa kaikkea randomia 8)) psst sun japanitaidot ovat täydelliset, koska minä ymmärrän kaiken! (ENKÄ UNOHDA MUHAHHA--- eikun odotas XDD MITÄ sä ajattelet siellä?? o.o’)
   Kirjoitat selvästi liian ihanasti, koska mua ei enää ees masenna se että kirjoitan vastauksia toista kertaa :D Piristyn aina viimeistään kukkakaalin kohdalla (kukkakaali on muuten tosi söpö sana :O Kukka. Kaali. Kukkakaali. Aww ♥)
   x
   Chihiro: Chinook on parasnimi olen samaa mieltä! Kiitokset syksyiselle maantiedontunnille, jolla kävimme Amerikan tuulia. Siinä vaiheessa kun törmäsin Chinookiin siellä seassa tiesin viimein mikä tulee susipojan hahmon nimeksi :D Kide kiittää onnitteluista ja eh tää on se hetki kun en enää osaa vastata kehujen määrän takia mitään järkevää.
   Heheh sen voin herrasen luonteesta paljastaa, että häntä voi huoletta kutsua miksi tahansa 8) (hän on tbh aika nöss--- et kuullut mitään)
   x
   Sonja: KYLLÄ SE ON! Sä tiedät Yukin takia jo jotain aika oleellisia juttuja Chinookista apua XDD
   Kide on tosiaan hiemasen sivussa tapahtumista, asia korjaantuu jonkin verran sitten myöhemmin ^^ Sun uniteoriasta ja lajinmuutosteoriasta sen verran, että osaat lukea liian hyvin rivien välistä :O
   LEVI se on ärsyttävä töykeä ilmeetön lyhyt ihmiskunnan vahvin, kuinka sitä ei voisi rakastaa ♥ Ja psst Lunanook! (Fakta että noille on mun keksimä shippinimi ei toki spoilaa mitään ehei köh.) Hmmhmm Rennin uudesta aseesta olen käyttänyt luovasti nimeä siipiase tai siipikirves, koska mulla ei oo mitään hajua miksi kutsua sitä :D Ja le pitkähihainen on tehty itse käsin joskus ajalla ennen ompelukonetta, mutta en varmaan enää osaisi ^^’ Pitkähihaisia on kamalan vaikeaa tehdä yhyy ; - ;
   Kiitokset taasen söpöstä kommentista ja i feel u terveisin woah vihdoin vastaukset yritys 2 valmis!

   Delete
  2. ...MUN KAPPALEJAOT KATOSIVAT EIH no mutta ainakin kiitos wordin sain vastaukset tänne, eiköhän noita saa luettua :D

   Delete